Αναλυτικά Προγνωστικα για στοίχημα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 φέρνει συναρπαστικές αθλητικές αναμετρήσεις και ευκαιρίες στοιχήματος. Αν ψάχνετε προγνωστικά για στοίχημα αυτή τη μέρα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές για να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να κάνετε τις προβλέψεις σας.

Τοπ 5 Αγώνες της Ημέρας

Η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου φέρνει συναρπαστικούς αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στους κορυφαίους 5 αγώνες της ημέρας:

Al Shorta vs Al Nassr

Στο Διεθνές Στάδιο της Καρμπάλα, η Al Shorta υποδέχεται την Al Nassr για την πρώτη αγωνιστική του AFC Champions League. Η Al Nassr έχει ξεκινήσει αργά τη σεζόν με μόλις δύο νίκες σε πέντε επίσημους αγώνες. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει σκοράρει 4 γκολ σε 5 παιχνίδια, θα απουσιάσει λόγω ίωσης.  2/2 Ημιχρονο-Τελικό. Δες τις αποδόσεις εδώ!

Rayo Vallecano vs Osasuna

Στη La Liga, η Rayo Vallecano φιλοξενεί την Osasuna στο Estadio de Vallecas. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει ασταθώς τη σεζόν. Η Rayo Vallecano έχει μόνο μία νίκη, ενώ η Osasuna βρίσκεται στην 8η θέση. Αναμένεται ένα ισορροπημένο παιχνίδι με πιθανό σκορ 2-2. Δες τις αποδόσεις εδώ!

AEK vs Volos

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο. Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια και βρίσκεται στην ομάδα των πρωτοπόρων. Ο Βόλος είναι στην 12η θέση. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα, έχοντας κερδίσει και τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις με τον Βόλο. Το χάντικαπ -1,5 για την ΑΕΚ ειναι πολυ καλη επιλογη! Δες τις αποδόσεις εδώ!

Parma vs Udinese

Στη Serie A, η Πάρμα υποδέχεται την Ουντινέζε. Η Πάρμα έχει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, ενώ η Ουντινέζε είναι αήττητη. Η Ουντινέζε έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια της. Αναμένεται ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με την Ουντινέζε να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Δες τις αποδόσεις εδώ!

Birmingham City vs Wrexham

Στη League One, η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται τη Ρέξαμ στο St. Andrew’s. Η Μπέρμιγχαμ είναι αήττητη, ενώ η Ρέξαμ είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 11 γκολ. Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πιθανό σκορ 2-1 υπέρ της Μπέρμιγχαμ, δεδομένης της επιθετικής δύναμης της Ρέξαμ, το GG φαίνεται ελκυστική επιλογή. Δες τις αποδόσεις εδώ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!